10 години Big Brother е най-гледаното риалити в България, не пропускайте финала на All Stars в понеделник, 15 декември, от 20.00 ч. по Нова

Броени часове остават до големия финал на Big Brother All Stars този понеделник, 15 декември, от 20.00 ч. по Нова. Тогава в едно студио ще се съберат всички Съквартиранти, които са част от историята на най-гледаното риалити предаване в България и ще посрещнат победителя от настоящия All Stars сезон. 

За десет години в ефира на Нова са излъчени пет сезона на Big Brother, един от които семеен, шест сезона на VIP Brother и три сезона All Stars. 

236 Съквартиранти са обитавали Къщата, но само един водещ ги посреща – Ники Кънчев. Най-големите родни звезди и две световни звезди станаха част от шоуто – Парис Хилтън и Памела Андерсън.  

За десетгодишната история на предаването над 2 млн. лева са дарени за благотворителни каузи. 

Едно риалити предаване промени съдбата на своите герои и на всички телевизионни зрители. От първия ден на своята история до днес Big Brother не спира да поставя хората в екстремни за духа ситуации, да вади най-скритите тайни на повърхността, да разрушава маски и стратегии. 

Кой ще стане „Любима риалити звезда на България 2014” – не пропускайте големия финал на Big Brother All Stars в понеделник, 15 декември, от 20.00 ч. по Нова.