Катето Евро, Ники Китаеца, Тодор Славков, Калина Паскалева и Христо Трифонов се борят за зрителския вот на финала тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Грандиозният финал на Big Brother All Stars 2014 е тази вечер по Нова, когато един от петимата финалисти ще стане любимата риалити звезда на България. Подкрепата на зрителите и голямата награда си оспорват Катето Евро, Тодор Славков, Калина Паскалева, Николай Първанов-Китаеца и Христо Трифонов. 

Катерина Евро още с влизането беше определена като „майката” в Къщата, която с радост готвеше и чистеше на Съквартирантите. За един месец престой тя се сблъска с много трудности, но и щастливи моменти. Няколко пъти се скара с приятеля си Тодор заради неприлично му поведение, като един път дори пожела да напусне шоуто. Най-много се сближи с Калина, а останалите Съквартиранти им сложиха комичните прозвища „Големия и Малкия лешояд”. Катето беше участник и в другия голям скандал в Къщата, който замеси заедно с Петя Буюклиева. На полуфинала на шоуто Катето събра най-голямо зрителско одобрение и първа получи билет за финала.

В началото Николай Първанов - Китаеца беше известен като „мъжа, с когото Азис встъпи в брак”, а основната му цел в шоуто беше да разкрие цялата истина за връзката с фолк певеца. В началото той беше тих и спокоен, но започна да привлича внимание заради флирта си с Калина. Успя да предизвика скандал около себе си, без да смята, че е направил нещо нередно. Калина заподозря в поведението му PR стратегия, в която включи като действащо лице и съпругата му. Най-близък в Къщата му стана Емил, но обща компания намираше и с Тодор. 

Тодор Славков показа, че чувството за хумор е едно от силните му качества. Той се радва на зрителската любов, а феновете в социалната мрежа го намират за изключително забавен. Няколко момента на опиянение му донесоха негативи. Под влияние на алкохола той прояви и признаци на ексхибиционизъм и това беше единственото му действие в Къщата, което предизвика лоши оценки от страна на Съквартирантите. 

Зрителите познават Калина Паскалева от „Островът на изкушението”, където завъртя главата на обвързан мъж. В Big Brother All Stars тя представи размислите си за живота, кариерата и книгата, която е написала. Калина може би е участникът, който събра най-много позитиви от влизането в Къщата, според феновете в социалните мрежи. Дори след като я обвиниха, че е провокирала флирта на Ники Китаеца, тя запази позицията си и се защити пред наранената му съпруга.

Христо Трифонов е наречен от останалите мъже „схемаджия”. Поморийският стратег влезе в Къщата неизвестен за останалите, които се познаваха добре помежду си. В течение на играта той изпъкна с остър ум, умения да гради здрави стратегии и голяма физическа сила. Може би това му навлече и неодобрението на останалите мъже в Къщата, но е факт, че той стигна до финала преди много от познатите риалити герои.

Кой ще бъде победителят, който ще получи титлата „Любима риалити звезда на България“ и ще спечели страхотен автомобил – не пропускайте финала на  Big Brother All Stars 2014 тази вечер от 20.00 ч. по Нова.