Шести сезон на „Военни престъпления” всяка делнична вечер от 22.30 ч. по Нова

Група специални федерални агенти от Военноморски разследвания е натоварена със задачата да разследва криминални дела във всички военни отдели на флота на САЩ в шестия сезон на сериала „Военни престъпления”, който зрителите могат да гледат от понеделник до петък от 22.30 ч. по Нова. В името на истината и справедливостта агентите са готови да разследват всички военни без значение от ранга им.

Начело на екипа е агент Лерой Джетро Гибс, който действа с твърда ръка, като дори си позволява да нарушава вътрешните правила, за да раздаде правосъдие. Част от екипа са още агент Кейтлин Тод, която е бивш агент на Тайните служби, и Антони ДиНозо – бивш полицай от отдел „Убийства” в Балтимор. Техни колеги са специалистката по съдебна медицина Аби Скиуто и д-р Доналд „Дъки” Малард.

В шестия сезон на сериала екипът на Гибс е разделен на две, за да разследва убийството на таен агент, загинал при мистериозни обстоятелства. След смъртта на Джени Шепард е назначен нов директор, използващ непопулярни методи в работата си, които не се нравят на всички в екипа.

Гледайте сериала „Военни престъпления” от понеделник до петък от 22.30 ч. по Нова.