Не пропускайте коледния концерт на X Factor на Бъдни вечер, 24 декември, от 20.00 ч. по Нова

В разгара на празничната еуфория и броени часове преди да поднесат коледния подарък и концерт за зрителите на Нова, шестимата финалисти в X Factor разказаха как изглежда тяхната Коледа и как си представят вълшебната коледна песен. В блиц интервюта талантите в музикалното шоу по Нова признават за какво мечтаят, какъв е приносът им за коледната трапеза, как биха изненадали любимите си хора и с какви надежди ще посрещнат Новата 2015 година. Първа на въпросите отговори Михаела Маринова: 

Колко от ястията за коледната трапеза можеш да приготвиш?
Сарми, щрудел, баница с късмети, фъстъци, ядки и туршия. 

Какъв е подаръкът, който винаги си искала да направиш? А на кого?
Мечтая си един ден да подаря къща в чужбина на майка ми и баща ми – с огромен басейн, двор и по възможност да бъде на плажа. 

Какъв е подаръкът, който искаш да получиш тази година?
Тази година ми е достатъчно да получа любов и подкрепа от близките ми хора и най-вече от Иван Кобаков. Той ще дойде в Бургас, за да ни гледа по време на изпълнението ни. Ще празнуваме Нова година във Варна. Там ще се присъединят и момичетата от Sweet 16.   

Ако можеш да си избереш една дестинация от света, на която да отпразнуваш Коледа – коя ще е тя?
В Испания, Франция или Англия.   

Ако можеш да си избереш изпълнител, с когото да направиш коледна песен – кой ще е той и в какъв жанр?
Бих искала да направя дует с Джеймс Артър, Ариана Гранде, с Бионсе или Джеси Джей. От българските изпълнители – с Любо, Миахела Филева, Графа.  

Кажи ни пет неща, които влизат в списъка ти с цели за Новата година?
Първо в списъка ми е да имам успешна кариера като певица. След това да ходя по-редовно на фитнес и трето, но не на последно място, винаги да съм борбена във всичко.