Финалистите се завръщат отново на голямата сцена на 19 януари

„Защо не слеете трети и четвърти сезон?” - това е един от най-често задаваните въпроси на Facebook страницата на X Factor. Шестимата финалисти ще се завърнат отново на голямата сцена на 19 януари в ефира на Нова, но феновете на шоуто вече нямат търпение да видят своите фаворити и, разбира се, да научат отговора на въпроса „Кой ще бъде новият X Factor на България?”. 

Почитателите искрено си пожелават след края на третия сезон веднага да започне четвъртият и така музикалното приключение да не свършва. Друго често срещано желание на феновете във Facebook е да излязат на една сцена с журиращата четворка. Почитатели на Любо, Заки, Саня и Мария признават, че биха били изключително щастливи, ако на всеки концерт четиримата съдии излизат на сцената заедно със свой фен. 

Точно 10 дни остават до голямото завръщане на X Factor в ефира на Нова на 19 януари – в момента обаче тече голямата подготовка на финалистите за решаващите концерти. Непрекъснати вокални уроци, упражнения за хореография, актьорско майсторство и физическа издръжливост са само част от уменията, върху които работят Невена, Михаела, Пламен и Иво, Георги Бенчев, Славин и Мирян, за да направят впечатляващо завръщане на сцената на шоуто и да заслужат място на големия финал.

Не пропускайте завръщането на големите концерти на X Factor – от 19 януари по Нова.