Талантът сподели в „На кафе” как се подготвя за голямото завръщане на X Factor на 19 януари от 20.00 ч. по Нова

„Основното за поддържането на гласа е репетицията и разпяването.  Луис Армстронг е отделял всеки ден да репетира, защото това е най-важното. Затова е толкова велик”, сподели Мирян Костадинов от X Factor при гостуването си в „На кафе”.  Талантът призна, че е чел много статии как известни  изпълнители като Дейв Грол и Пинк се грижат за гласа си, но съветът на джазмена му е допаднал и повлиял най-много. Според него пиенето на горещи напитки вреди на гласа, а тайната му диета, с която поддържа гласните си струни, включва сини сливи.

„Това време (покрай празниците) беше определено за почивка, но всъщност не съм почивал много, исках да репетирам и да се видя с много хора, да обиколя България и да попея. Срещнах се с много фенове и беше много зареждащо”, разкри Мириян.

С коя песен талантът поздрави Гала и екипът на „На кафе”, вижте във видеото. А дали съветът на Луис Армстронг му е помогнал да се подготви за голямото завръщане на X Factor, ще разберем на 19 януари, понеделник, от 20.00 ч. по Нова.