Георги Бенчев стана Адреналинка, Мирян следва съветите на Луис Армстронг, а Славин съчетава музика и тренировки

Георги Бенчев стана Андреналинка, Мирян следва съветите на Луис Армстронг, а Невена пее в дует с Бионсе. Това е само малка част от подходите, с които талантите от X Factor се подготвят за голямото си завръщане на сцената на 19 януари от 20.00 ч. по Нова.

На танците залага най-духовитият участник Георги Бенчев. В хореографиите му помогнаха Вики, Ками и Пепи от „Господари на ефира”, като в епизода в четвъртък „мегастабилният” участник влезе в ролята на четвърта Адреналинка и откри шоуто с танци. Иво и Пламен Добреви пък станаха част от снимките на новия сингъл на дует „Авеню”. Момчетата, които Заки определи като новите „Авеню”, почерпиха опит от самия оригинал и изненадаха изпълнителите на „Бягство” със свой аранжимент. 

След премеждия и здравословни проблеми с гласните струни, в ефира на „На кафе” Мирян сподели, че поддържа гласа си, следвайки съветите на големия Луис Армстронг, който отделял всеки ден да репетира. Пред водещата Гала той призна, че спазва и специална диета – никакви горещи напитки, но за сметка на това – колкото се може повече сини сливи. 
  
На танците и сценичната подготовка набляга Михаела. Момичето, което впечатли самия Джеймс Артър с гласа си, впечатли и Атанас Месечков с уменията си по танци. След като танцьорът я изненада в ефира на „Здравей, България” и двамата танцуваха заедно, тя поднови уроците си по салса и обеща да се завърне „с още повече огън и танци”. Бионсе пък е дясната ръка на Невена при подготовката й, която признава, че пее навсякъде и по всяко време. Особено в колата, където е качила всички песни на любимата си певица, за да може да пее и докато шофира. 

По време на паузата рок откритието на шоуто Славин се събра със старата си група, за да си припомни тръпката да е част от банда. Рокаджията прилага и друг нестандартен метод за подготовка – съчетава физически и вокални упражнения с цел подобряване на концентрацията. Така много често талантът пее, докато изпълнява различни физически натоварвания.  

В понеделник,19 януари, в 20.00 ч. по Нова финалистите ще се завърнат на голямата сцена, за да докажат, че заслужават да бъдат новият X Factor на България.