Вижте последните репетиции преди концерта, с който X Factor се завръща тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Талантите в X Factor са в трескава подготовка за грандиозния концерт, с който музикалното шоу се завръща тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Часове преди концерта екипът на „Здравей, България” и Павел Владимиров се срещнаха с финалистите, за да разкажат как се подготвят за голямото завръщане на сцената. 

„Опитвам се да изляза с много повече енергия и нахъсано да продължа напред”, заяви Мирян. Невена издаде, че тя, Иво и Пламен ще бъдат трио на сцената тази вечер, но отказа да разкаже повече подробности. Михаела и Славин ще представят първия от поредицата дуети с изпълнение на Ози Озбърн и Лита Форд, а във видеото вижте какво разказа за изпълнението си колоритният Георги Бенчев.

Същевременно екипът на „Здравей, България” и Павел Владимиров надникнаха зад кулисите на залата. Там те се срещнаха с отпадналите участници Люба, Траян и дуета Нора и Ива, които направиха своите прогнози за финала в шоуто. Фаворитите на Траян са Невена, Иво и Пламен, като в същото време той изрази подкрепата си за финалистите от неговия отбор. Невена, Михаела и Славин са фаворитите на Люба, а Ива и Нора категорично застанаха зад Славин.

Вижте повече във видеото и не пропускайте грандиозното завръщане на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.