Музикалният продуцент на X Factor гостува в „На кафе” след завръщането на шоуто

Музикалният продуцент на X Factor Дони разказа в „На кафе” какво да очакват почитателите след завръщането на големите концерти, както и какви са отговорностите му в шоуто. Дони представи като аудио режисура задачите на музикалния продуцент, който решава как трябва да звучи дадено изпълнение. Подборът на изпълнителите, анализът и селекцията на песните за всяко шоу също са част от задачите на музикалния продуцент.

Дони издаде, че в началото на X Factor е изготвил списък с неговите предположения кои участници ще стигнат до големите концерти, като към момента прогнозите му се покриват на 80%. Музикалният продуцент отбеляза още, че екипът му в студиото на практика произвежда по един албум на седмица, подготвяйки се за изпълненията на отделните участници. „Това са много добри музиканти, които подготвят отделните изпълнения и също помагат този сезон на X Factor да бъде с най-успешен резултат”, подчерта Дони. 

Във видео връзка се включи и продуцентът на X Factor Маги Халваджиян, който разказа за доверието, което гласува на Дони за проектите „Като две капки вод”, „Големите надежди” и  X Factor по Нова. Като негово ценно качество той открои готовността на Дони като артист да се включва в експерименти: „Това е един експериментатор, а аз обичам да работя с експериментатори”, отбеляза Халваджиян. Целия разговор от „На кафе” гледайте във видеото.