„Химна на Поморие“ спаси мегастабилния Бенчев при елиминациите във вторник

Мирян и Георги Бенчев застанаха за втора поредна вечер един до друг на сцената на X Factor, но не като дует, а като противници в елиминационна битка. „До този момент не съм пял българска песен в шоуто, затова ще го направя именно днес“, бяха думите на Мирян, който превърна „Облаче ле бяло“ в емоционална балада. Дори в нощта на елиминациите, Георги Бенчев не изневери на чувството си за хумор и заложи на песента „Обичам“, която с усмивка нарече „Химна на Поморие“.

Журито единодушно даде своя глас на Георги Бенчев, изпращайки у дома малко преди големия финал някогашния уличен музикант от Лондон. „Харесвам това, че рушиш правилата и създаваш свой образ в това предаване“, беше коментарът на Саня, която застана зад мегастабилния Бенчев. Заки изтъкна приликите между двамата таланти,  адмирирайки неподражаемия стил на всеки един от тях, но направи решаващ избор в полза на Георги.

„Благодаря за възможността да бъда на тази сцена. Победата не е всичко за мен – искам да продължа напред и да радвам хората“, сподели  Мирян с усмивка и убеждението, че хубавото тепърва предстои.

Не пропускайте концерта на X Factor в понеделник от 20.00 ч. по Нова.