Песента „Денят Х”, ще бъде представена от финалистите на сцената на музикалното шоу

Остава само ден преди финалния срок за феновете на X Factor, които искат да участват в създаването на текстa на „Денят Х” - специална песен за финалистите. На официалната Facebook страница на шоуто до 25 януари всеки желаещ може да напише своето предложение за текст, фраза, цял куплет или пък просто дума като Facebook коментар. 

Досега на официалната Facebook страница на предаването вече има близо 500 предложения и идеи за текста на парчето, което талантите ще изпълнят на сцената на шоуто. Рап, любовни балади, текстове, вдъхновени от Риана, и дори куплети, посветени на водещите Алекс и Мария, са само малка част от предложенията на феновете на X Factor за песента, която ще създадат за финалистите в шоуто. 

От всички предложения музикалният екип на X Factor ще избере най-интересните и оригинални фрази и реплики, за да ги обедини в едно и да създаде текста на песента. „Парчето трябва да бъде позитивно, запомнящо се, със силен заряд – също като нашите финалисти”, коментират от екипа на X Factor, който ще има и още една отговорна задача – да намери най-подходящата и грабваща музика.

Не пропускайте възможността да се включите в създаването на текст за песен за финалистите в X Factor. А крайният резултат - песента „Денят Х”, ще бъде представена от финалистите на сцената на музикалното шоу.

Гледайте концертите на X Factor в понеделник от 20.00 ч. и във вторник от 21.00 ч. по Нова.