Тя ще бъде участник в новия сезон на шоуто

ТВ водещата Джуджи беше изненадващо отвлечена от студиото на „На Кафе" тази сутрин. След като стана ясно, че Азис е първият участник в новия сезон на шоуто, оказа се, че именно колежката на Гала е първата дама, която ще се включи в „Като две капки вода“.

 

Разкритието беше направено от вокалния педагог на шоуто Етиен Леви и майстора на актьорските умения Георги Низамов, които влетяха в студиото, за да създадат истински съспенс между двете водещи.

 

"Това, което ще ти кажем, няма да ти хареса много“, беше обръщението им към Гала, която остана в догадки дали тя самата или нейната колежка ще бъдат отведени до броени минути.    


Дошли сме по поръчение. Джуджи трябва да се подготвя за шоуто, а ако се справя добре, може да я пуснем в „На Кафе“ веднъж или два пъти“, пошегуваха се специалистите пред Гала.

 

Водещата от своя страна постави ултиматум пред приятелката си: „Тръгваш или оставаш? Връщане назад няма да има“, но само след минута си взе емоционално сбогуване с нея, ходатайствайки пред Низамов за специално обгрижване на Джуджи по време на тренировките в шоуто.  

   
"Като две капки вода" ще започне на 3 март от 21:00ч. по Нова, представяйки на феновете на предаването новите участници, които ще забавляват с шеметни преобразявания и забавни интерпретации на световни музикални звезди.