Опасни приключения и секретни мисии в „Шпионски игри“ и „Агент Коди Банкс“

През март TV 1000 ще запознае зрителите с тайнствения живот на агентите от ЦРУ. Началото ще бъде дадено на 16 март, понеделник, в 21.00 ч. с премиерата на разтърсващата екшън драма „Шпионски игри”. Носителят на „Оскар” Робърт Редфорд и спечелилият „Златен глобус” Брат Пит са в много добра форма и го доказват с майсторската си игра във филма на режисьорa Тони Скот, който разказва за приятелството и лоялността в света на шпионите. 

Темата за ЦРУ, макар и под формата на комедия, ще бъде продължена във филма „Агент Коди Банкс” на 20 март от 21.00 ч., последван от „Агент Коди Банкс 2: Дестинация Лондон” на 20 март от 23.00 ч. Трилърът разказва за тийнейджър на име Коди Банкс (Франки Мюниц), който живее със семейството си в къща в предградията. Никой обаче не подозира, че младежът е също и един от най-способните агенти под прикритие на ЦРУ.

Втората част на филма „Агент Коди Банкс 2: Дестинация Лондон” разкрива живота на Коди година по-късно. Той получава втората си секретна задача – да проникне в тайното скривалище на  егоцентричния учен Виктор Диас и да отнеме от него строго секретно устройство за контролиране на съзнанието.