Бившият наставник на Лудогорец ще направи дебюта си начело на националите

 

„Аз се надявам и съм сигурен, че ще изглеждаме добре. Важно е отборът да играе добре и да създава ситуации, за да ни бъде по-добре на всички", коментира селекционерът на България Ивайло Петев преди утрешния двубой с Италия, предаде БГНЕС.

 

Бившият наставник на Лудогорец ще направи дебюта си начело на националите утре от 21:45 часа срещу Италия. 

 

„Никой не е застрахован от контузии, това е напълно нормално в нашия спорт. Италия има доста добър разширен състав, така че напълно нормално го приемам. Колебания около състава нямам, вие сами ще видите утре стартовата единайсеторка. Надявам се нищо да не се случи в последната тренировка и това, което имам като идея за утре, да не отпадне. Утре на разбора, непосредствено преди мача ще обявя капитана", заяви той.

 

„Сами ще видите утре как ще изглеждаме. Аз се надявам и съм сигурен, че ще изглеждаме добре. Трябва да търсим играта, което е най-важно. В хода на мача да бъдем все по-убедителни и убедителни. Няма да е лесно, ще направим всичко възможно това да е факт. Надявам се утре да имаме ситуации и ако може, още от първата да отбележим. Важно е отборът да играе добре и да създава ситуации, за да ни бъде по-добре на всички", допълни Петев.

 

„Доста мачове на Италия успях да изгледам, това е доста балансиран и добър треньор, но утре ще се види докъде сме успели. За мен най-важното е как ще изглежда нашият отбор", завърши треньорът на България.

 

Снимка/Видео: БГНЕС