Криско срещу Сашо Диков

 

Криско срещу Сашо Диков. Министърът на Веселието разказва за превъплъщенията и високите токчета на сцената на „Като две капки вода”. Защо е важно да бъдеш сериозен? Любимецът на тинейджърите в студиото на Дикоff.


Професия “майка”? Една история на Даниела Тренчева как десетки жени участват в трафик и търговия на собствените си деца. За жените, които вярват, че не са бременни трафиканти, а спасители. Те имат каналите, донорите и... своите оправдания.


Докато Парламентът почива, Стажанта броди... Но на друг адрес - граничен пункт Капитан Андрево. Какво се случва на митници Свиленград ще разберем от разследващия журналист Слави Ангелов и Стажанта, за когото почвен ден няма. Какво още не ни е наред? 


За учението с любов. Прогресът и регресът на българските реформи и анти-реформи. Кой и за какво използва образованието като разменна монета, кои са Жолио Кюри, Асен Златаров и Михаил Ломоносов и защо българското образование има остра нужда от реформи? Отговори от министъра на просветата проф. Тодор Танев.


Един маг, един премиер и един водещ. Какво ги свързва? Маг Светлина очи в очи със Сашо Диков.


Кой и защо предрече гражданска война в България? Бившият шеф на „Булгаргаз” Васил Филипов пред Сашо Диков: по-силен ли е гладът от страха и идва ли наистина гражданска война? За енергиийните зависимости и престъпните схеми, за Великите сили и малка България, за газовия хъб и политическите тролове. 


За пешките и хората. Носителят на шахматния Оскар Веселин Топалов в едно различно интервю. Животът не е само черно и бяло. Мислите на един световен шампион.