Колко жестока може да бъде истината за семейството на убитата в Гърция Ани?

Майката на Димитър Бербатов проговаря след дълго мълчание. Пред Лора Крумова Маргарита Бербатова разказа уникални спомени и преживявания, в родния си Благоевград. За първите футболни стъпки на синовете ѝ Митко и Асен, за ударите на живота и силата да продължиш напред, за тревогите на една майка и радостите да си баба - Маргарита Бербатова пред камерата на „Комбина”.

 

Колко жестока може да бъде истината за семейството на убитата в Гърция Ани? Проституция, наркотици, сводничество и побой са най-честите думи, които използват приятелите на бащата и майката на Ани, когато ги описват. Мария Йотова записа двама от най-доверените хора на обвинения в убийство Станислав.

 

Сашо Диков ще бъде стажант в "Комбина". Хапливият водещ застава пред Лора и Галя в едно откровено интервю – за равносметката на един провокативен и „ръбат” мъжкар.

 

В "Хвани ме, ако можеш" Надежда Узунова ще разкрие осребри ли оставането си в политиката Петър Чобанов и кой е виновен за кризата КТБ. 

 

Един нестандартен дует – певецът Константин и Володя Стоянов, които ще пеят заедно в студиото на „Комбина”, ще се състезават на картинг и ще разказват за златните години на поп фолка, както и за парите и куршумите по купоните на мутрите. 

 

Още любопитни срещи с любими лица предстоят в "Комбина" – тази събота от 15.00 ч. по Нова.