Долорес Авейро е пренасяла в багажа си 55 000 евро при разрешени 10 000

Майката на суперзвездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо беше арестувана за кратко на летището в испанската столица за опит да изнесе от страната голяма парична сума, съобщи "Ел Мундо", цитиран от БГНЕС. Вестникът твърди, че Долорес Авейро е пренасяла в багажа си 55 000 евро при разрешени 10 000.

 

Наложило се е 60-годишната дама да остави част от парите и да пише обяснения за произхода на сумата и нейното предназначение. После Долорес отпътувала със самолет за Португалия с налични 10 000 евро.

 

Когато се прибере в Мадрид, за провинението си ще трябва да плати глоба в размер на 600 евро, след което може да си вземе обратно конфискуваните 45 000.

 

В пресата се твърди, че именно Долорес Авейро е в основата на раздялата между Роналдо и дългогодишната му приятелка Ирина Шейк. По Нова година португалецът е искал да отпразнува 60-годишния юбилей на майка си в родината си, но Шейк е отказала да пътува с него, след което отношенията им рязко се влошили. Долорес от доста време приказвала, че супермоделът не е точната жена за нейния син. Така или иначе връзката между звездната двойка вече е в миналото.