От над 1000 записали се дотук, над 200 бяха одобрени

Поради огромния интерес и големия брой кандидатки, „Господари на ефира“ обявиха допълнителен ден за явяване пред журито. На 29-и юни (понеделник) момичетата, които мечтаят да заменят Вики, Ками и Пепи, но за които не стигна времето в четирите дни на кастинга, ще имат възможността да се явят тогава.

 

Дотук конкуренцията е сериозна. От над 1000 записали се, над 200 бяха одобрени, а от тях само 15 - 20 ще стигнат до втори кръг, който ще се проведе в студиото на любимото предаване на българите. Освен от София, момичета от цялата страна: Пловдив, Варна, Бургас, редица по-малки градове и дори две хубавици, родени извън границите ѝ - една от Сърбия и една от Македония, пътуваха до столицата, за да опитат късмета си.

 

Няколко от момичетата признаха, че са станали наскоро червенокоси с надеждата, че така имат повече шансове (червенокосите са процентно по-малко). Средния ръст на кандидат-адреналинките е 171 см, средното тегло – 54 кг, а средната възраст – 20 години.

 

Само двайсетина ще достигнат до втори кръг когато в студиото на „Господарите“ вече ще трябва да влязат в кожата на истински Адреналинки и да представят танц, разучаван и репетиран с хореографките на шоуто. Тогава ще бъдат и в пълно „адреналинско снаражение“ – сценично облекло, професионални грим и прическа.

 

Междувременно продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян съобщи, че тази година Господарите излизат във ваканция чак в началото на август, а новите адреналинки ще видим през септември, когато стартира сезон №13 на култовото шоу.