Не пропускайте историята в премиерния романтичен сериал от понеделник до петък от 14.30 ч. по Нова

Премиерният за българския ефир романтичен сериал изиграва съдбоносна роля в живота на звездата Гайе Тургут. В популярната поредица, чиито епизоди зрителите могат да следят всеки делничен ден от 14.20 ч. по Нова, 27-годишната актриса влиза в образа на Бахар  – скромна и бедна девойка, в която се влюбва богатия наследник Мехмет Кемал.  Нейната героиня печели сърцата на публиката със своята доброта и превръща Гайе Тургут в една от известните  скъпоплатени звезди.

Но не славата и парите са това, за което Гайе е благодарна на телевизионната поредица, а фактът, че на снимачната площадка на „Прости ми” се среща с любовта на своя живот. Противно на очакванията не става въпрос за екранния ѝ партньор Мерт Алтънъшък, а за актьора  Дениз Евин, с когото в сериала са брат и сестра близнаци.  Като в истинска приказка Дениз се влюбва в Гайе от пръв поглед и през юни 2013 година двамата вдигат сватба.

Младото им семейство се приема като пример в артистичните среди в югоизточната ни съседка и предизвиква благородна завист. Любовта им пък намира израз в общи творчески планове. Дениз е известен със своята начетеност и факта, че обича да пише сценарии и стихове. Именно неговата интелигентност му спечелва сърцето на Гайе.  Сега най-голямата мечта на Дениз е да открие свой театър, а най-голямото желание на   Гайе е да играе в театрална постановка, режисирана от съпруга й.

Дали плановете на Дениз и Гайе ще се реализират, предстои да видим. Дотогава не пропускайте как ще се развие съдбата на техните герои в премиерния романтичен  сериал „Прости ми” от понеделник до петък от 14.30 ч. по Нова.