Трима от най-известните американски комици са гост-звезди в епизода тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Трима от най-известните американски комици – Джалил Уайт, Поли Шор и Кевин Фарли, ще преживеят най-ужасяващата почивка в своя живот в премиерния епизод от хитовия сериал „Хавай 5-0” тази вечер по Нова.

Комедийните звезди влизат в ролята на трима приятели, които искат да избягат от скучния си живот и кризата на средната възраст, и затова се отдават на щур купон по време на ваканцията си на тихоокеанските острови. На сутринта обаче се събуждат със зверски махмурлук, никакви спомени и труп на красива жена в хотелската им стая. Очевидно е, че приятелите се нуждаят от помощ, за да разберат какво им се е случило и затова Стив и Дани се заемат да възстановят събитията от предишната нощ. Междувременно Чин и Коно пък разследват отвличане на жена, на което Джери е станал неволен свидетел.

Кака се озовало тялото на мъртвата жена в хотелската стая на тримата приятели? И кой е убиецът? Дали има връзка със случая на отвличането? Отговорът на всички тези въпроси очаквайте в епизод 22 от премиерния пети сезон на „Хавай 5-0” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.