Животът на Рая се превръща в кошмар

Нови изпитания и вълнения предстоят за героите в първия риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова. В новите епизоди приятелите приемат у дома си още един съквартирант, който иска да започне живота си отначало. Същото важи и за Рая - красивата хореографка от Лом, в чийто живот отново се появява нежелан и опасен човек от нейното минало. Хазяинът Боби също е принуден да вземе крайни решения.

 

В епизода на "София - Ден и Нощ" във вторник, 6 октомври, в квартирата се нанася още един човек. Това е автомонтьорът Митко, който е изгонен от съпругата си. Митко работи в автосервиза на Боби. Двамата се познават от години. Мускулестият красавец е мечта на почти всяка жена, но очевидно вече не и на своята. Родом от Свиленград, Митко и неговата съпруга Ирина се преместват да живеят в София преди години, където обаче семейното им щастие става все по-чупливо. Митко е възхитен от динамичния живот в столицата, от множеството контакти и възможности, както и от бурните партита, които определено са му слабо място. Другото му слабо място са красивите жени. Съпругата Ирина се чувства предадена и изгонва Митко след поредното разочарование. Единственото място, където той може да отиде, е квартирата на Боби.

 

 

Митко се нанася в стаята на Коко, който и без това отново е затруднен с наема. Палачинката се обръща и за Дани, който тъкмо се е зарадвал на щастието си от първия по-голям фотографски ангажимент. След успеха на благотворителното светско събитие и похвалите, които получава като професионалист, ентусиазмът на Дани бързо е сринат. Той разбира, че милионерката Наталия, която му е осигурила този важен ангажимент, вижда в него не добър фотограф, а чисто и просто сексуален обект. Разочарованието на Дани е огромно, но това не е всичко. Сложните му отношения с Рая и Сабина съвсем се объркват и то по негова вина. От два стола Дани пада на земята - отчаян и сам.

 

 

В епизода в сряда, 7 октомври, миналото застига амбициозната и чаровна Рая. Оказва се, че тя идва в София не само за да се реализира професионално, но и за да избяга от ревнивия си и агресивен бивш приятел. Той обаче е по-упорит, отколкото тя предполага и идва в София, за да я върне обратно в Лом. Рая е уплашена и в този момент Дани се превръща в най-голямата ѝ подкрепа. Отношенията между Боби и моделката Лиляна пък се задълбочават все повече въпреки неговото нежелание. Той иска да сложи край на връзката им, но едновременно с това не може да устои на чара ѝ.

 

В "София - Ден и Нощ" в четвъртък, 8 октомври, положението за Рая вече става много опасно. Бившият ѝ приятел Сашо, дошъл от Лом, за да си я върне, преследва красивото момиче навсякъде. Агресивният тип е готов на всичко, за да я принуди да напусне София. Рая изпада в ужас, само като си помисли, какво може да й се случи... Съквартирантите се опитват да ѝ помогнат и да я успокоят,  доколкото е възможно. Само Сабина не проявява съчувствие, защото смята, че това е поредният пресилен трик на Рая, с който червенокосата красавица иска да насочи вниманието единствено към себе си. Нищо не може да смути обаче купонджийското настроение на Митко и Коко, които атакуват бар след бар всяка нощ. Свободен като птица, Митко се наслаждава на женското внимание. А Коко е готов на всичко, за да разбере, защо приятелят му има толкова голям успех с жените. Митко дава на Коко някои ценни мъжки съвети за сваляне на жени, които обаче предизвикват комичен ефект.

 

В петък, 9 октомври, най-забавната квартира в центъра на София е окупирана от неканени гости от провинцията. Родителите на Митко от Свиленград изненадващо се появяват, за да вразумят сина си и да го принудят да се върне при своята съпруга Ирина. Властната майка на Митко е възмутена от фриволната квартира и от поведението на младите в апартамента. Шокът й от живота в София е повече от комичен за развеселените приятели. Майката на Митко се опитва да въдвори ред и дисциплина, но дали ще успее? Не толкова забавна е ситуацията около Рая, която вече живее в пълен страх от агресивния си бивш приятел Сашо. За да я защити и за да покаже, че Рая си има ново гадже, Дани я целува пред очите на Сашо. Това обаче още повече вбесява бившия и последствията са непредсказуеми.  

 

Очаквайте „София – Ден и нощ“ – от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова!

 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com.