Трима участници в Национална лотария играха за нов автомобил в играта „На крачка от късмета”

Трима участници в Национална лотария играха за нов автомобил в играта „На крачка от късмета” тази събота – Димитър Павлов от Варна, Иван Николов от Кърджали и Иван Ралев от Стара Загора.

Още след първите си предположения Димитър и Иван Ралев взеха преднина в играта и се придвижиха с по две крачки напред. Ситуацията не се промени и след вторите предположения на участниците. Димитър и Иван Ралев се бяха придвижили само на крачка от финалната линия, но и Иван Николов беше направил една крачка. В крайна сметка късметът беше на страната на Иван Ралев, който седна зад волана на Citroen Elysee. 

„Много съм щастлив. Колата е страхотна. За първи път печеля толкова голяма награда. Печелил съм и преди, но по-малки награди”, обясни късметлията. 

Иван Ралев е на 32 години от Стара Загора. Работи като техник във фирма за охранителни системи. Билетът, с който е спечелил участие в предаването Национална лотария, е „Кеш х 10”.

И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии – регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в жребиите за Телевизионните игри „Национална лотария” през следващите 30 дни.