Как се става шампион при минусови температури?

 

Какво е другото лице на българския волейбол и ще се превърне ли той в поредния спорт у нас с успехи в минало време? Как се става шампион при минусови температури, защо паяжините стават неизменна част от реалността и какви усилия са необходими, за да оцеляваш всеки ден?


Уникален разказ от първо лице на селекционера на България Пламен Константинов - човекът, който заедно с играчите си донесе огромна радост на цяла нация по време на Европейското първенство в София.


„Адреналин. Това е усещането, когато чуеш залата, печелейки гейм или мача. При химна задължително всички настръхват. Националният отбор е една витрина и едно бижу, зад което обаче се крие една друга действителност. По-истинската е тази, която стои зад бижуто, защото там са ангажирани много повече хора. Те фактически хранят националния отбор. В техните ръце е настоящето и бъдещето”, казва селекционерът на България Пламен Константинов.


По думите му, докато при ЦСКА, проблемът с базата е свързан със спортното министерство, то при „Левски” трябва да търсим проблемът най-вече с евентуалната помощ от общината.


Как ще се решат проблемите?