Гледайте финалния епизод от трети сезон на хитовия сериал „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Петте красиви камериерки Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина рискуват собствения си живот, за да разкрият убиец в хитовия сериал „Подли камериерки” по Нова. Във финалния епизод на третия сезон тази вечер Кармен пристига в кафето, за да вечеря с момичетата. Всички не само са развълнувани кой стои зад убийството на Бланка и Луи, но и са убедени, че са все по-близо до разкриването на извършителя. 

В епизода довечера Зойла и Дженевив решават да се консултират със семеен терапевт. Тази стъпка за тяхното бъдеще обаче се компрометира, след като Дженевив се впуска във флирт с терапевта. 

Междувременно Кармен приема, че Марисол има правилна преценка за Себастиен, а Марисол посещава Тейлър, което провокира изненадващи обрати. Ще разкрият ли петте камериерки убиеца? Какви интриги ще забъркат те този път и на какво са способни, за да осъществят плановете си?

Гледайте финалния епизод от трети сезон на „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Ако сте пропуснали епизод от поредицата – можете да го гледате отново в NovaPlay