Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Любовен триъгълник се заформя в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Митко все по-трудно прикрива влечението си съм Камелия, която има връзка с неговия приятел Коко. В същото време Коко не подозира за интереса му към нея, а освен това тя също не е безразлична към тайния си обожател. Много скоро Митко ще трябва да избира между любовта и доверието на най-добрия си приятел Коко.

Любовни изпитания предстоят и за Сабина, която не успя да отиде на срещата с Марио. Въпреки раздвоението си дали да се впуска във връзка с него, тя определено не е готова да го изгуби. Междувременно Марио обещава на Рая, че ще й помогне да изпълни подлия план за изобличаването на бившата приятелка на Светльо – Мики. Последствията обаче ще бъдат изненадващи дори за самата Рая. 

И още в епизода тази вечер – Боби е силно разтревожен за Симона, която не се прибра цяла нощ и всички в квартирата започват да търсят непокорната тинейджърка. Боби се опасява също, че ако Марина разбере, проблемите в техните взаимоотношения ще преминат всички граници. Симона обаче ще поднесе още главоболия на баща си. Какво ще се случи с героите от риалити сериала „София – Ден и Нощ”, гледайте тази вечер от 22.00 ч. само по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay