Митко пред избор между връзката си с Камелия и приятелството с Коко тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нови изпитания очакват приятелството между обитателите в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Коко се чувства гузен, че Митко го е покрил пред Камелия заради необоснованото му отсъствие и прави всичко възможно да спечели прошката на своя приятел. Но забавният съквартирант не подозира, че всъщност вече е част от любовен триъгълник с участието на неговия приятел и Камелия, в който той се явява излишният. Всички останали в квартирата обаче знаят за това и упрекват Митко. Дали той ще е готов да се откаже от Камелия в името на приятелството?

Пред трудни изпитания се изправя и Боби. „Бащицата” на квартирата е ужасен, когато открива, че дъщеря му е избягала от къщи. Боби е на ръба на криза, след като открива, че Симона не само е взела дрехите си от квартирата, но е изключила и телефона си. Междувременно Рая не знае какво да прави и как да реагира след снощната случка между нея и Марио, на която Светльо става свидетел. Но Мики определено е тази, която знае какво точно да прави в тази ситуация и как точно да се възползва от събитията. Дали приятелят на Рая ще ѝ прости видяното и чутото, или това е краят? Какво ще се случи с героите от риалити сериала „София – Ден и Нощ”, гледайте тази вечер от 22.00 ч. само по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay