Боби научава шокираща информация за изчезналата Симона тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Трудни решения трябва да вземат приятелите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Митко продължава да заблуждава и лъже Коко относно връзката му с Камелия. Скоро обаче автомеханикът ще трябва да вземе решение дали да признае прегрешението си пред най-добрия си приятел. Камелия също трябва да направи своя избор между Коко и Митко, за да развали любовния триъгълник, който заформи с участието на двамата.

Боби научава от своите приятели шокираща информация относно изчезналата Симона. Рокерът също се изправя пред трудно решение - дали да предприеме спешни мерки за укротяването на тийнейджърката, или този път да я остави да се справя сама с кашата, в която се е забъркала. Напрежението при Боби се увеличава и от колебанието му дали да започне нов бизнес и да наеме освободеното бистро. Рая пък се изправя срещу тежките последствия от своите интриги. Хореографката се оказва притисната между желанието да получи прошка от приятеля си Светльо и натискът да изпълни поетото обещание към Марио.

В квартирата ще се настани и нова съквартирантка, която ще бъде посрещната много радушно от всички приятели. Коя е тя, ще разберете в епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. само по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay