Две строго пазени тайни преобръщат отношенията между приятелите в епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Две строго пазени тайни ще бъдат разкрити в „София – Ден и Нощ“  по Нова. В  епизода на риалити сериала тази вечер в 22.00 ч. приятелите ще се изправят пред най-големите изпитания, които пренареждат по нов начин отношенията в квартирата.

Наистина ли е бременна Симона – дъщерята на хазяина Боби? Това е мъчителният въпрос, който не дава мира на притеснения баща. Боби и Симона ще се изправят срещу истината, а последствията ще преобърнат живота на много хора. Ситуацията се усложнява допълнително  от поведението на майката на Симона. Марина се чувства пренебрегната и изолирана, защото дъщеря ѝ търси утеха и разбиране от София, а не от нея - родната ѝ майка. Дали обаче проблема около бременността ще сплоти Боби и Марина, или ще стане повод за още грандиозни скандали?

Коко, Митко и Камелия също се намират в собствения си капан. Те се оплитат в трагикомичен любовен триъгълник, изходът от който е болезнен и с много неизвестни. Коко продължава да бъде преследван от своята съседка Емилия, която го засипва с внимание и съобщения. Но дали напористото момиче ще срещне взаимност на своите чувства? Митко се чувства гузен, но не намира сили и смелост признае на Коко за неговото предателство и връзката му с Камелия. Самата Камелия е изнервена до крайност и е решена да сложи край на любовния триъгълник. Дали ще разкрие цялата истината на Коко и как ще реагира той?

Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ“  тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay