Коко издирва новия приятел на Камелия тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Една раздяла помрачава настроението на приятелите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова Дани напуска столицата, за да поеме по своя път в преследване на мечтите си да бъде професионален фотограф. Неговото решение предизвиква сълзи в очите на не само на Рая и Галя, но и на обитателите на квартирата на Боби.

Самият Боби е изправен пред трудни изпитания, след като разбира, че Симона е бременна. Рокерът не се чувства готов да става дядо, но е твърдо решен да помогне на дъщеря си през този труден период и да оправи кашата, която е забъркала. Боби е твърдо решен да разбере кой е бащата и се среща с Асен и Тома, за да ги накара да си направят ДНК тест. Дали бившите приятели на Симона ще се съгласят и какви ще бъдат резултатите?

Коко също предприема собствено разследване, за да разбере кой е мъжът, изместил го в сърцето на Камелия. Дали най-накрая Митко ще признае на своя приятел за предателството си, или Коко ще научи по друг начин? Галя ще се опита да влезе в ролята на посредник между Рая и Светльо и организира среща между тях, но дали двамата ще оправят отношенията си? Светльо отправя изненадващо предложение към Рая, която изпада в двоумение дали да го приеме. Сестрата на Дани прави опит да се върне в квартирата на Боби. Независимо дали рокерът ще я приеме, Стела отново въвлича приятелите в своите интриги, сближавайки се с новата съквартирантка Теди. Двете много скоро може да се озоват в нов любовен триъгълник със стар познайник. Не пропускайте разкритията в епизода на „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay