Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

След поредица грешни решения проблемите се задълбочават за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер София е изправена пред трудния избор дали да помага на Симона, или да е искрена с Боби. В същото време всички в квартирата се питат ще задържи ли Симона детето, както и кой е неговият баща.  

Недалеч от тях Сабина е изправена пред поредното предизвикателство, защото бистрото, в което работи, скоро ще стане магазин за техника. Притеснена, че отново ще загуби работата си, Сабина е отчаяна и непредвидима. Остава й само да се надява, че ще се намери съвестен купувач на бистрото. Дали пък това няма да е някой от нейното близко обкръжение?

Същевременно предателството на Митко е непростимо за Коко, което прави съжителството им под един покрив трудно. Кой от двамата ще напусне квартирата? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay