Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Вълненията за героите в „София – Ден и Нощ” продължават, след като стана ясно, че Боби вече е горд собственик на бар. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова все повече стават въпросителните за Сабина, която остана без работа и може би ще бъде наета в заведението. 

Междувременно Митко се радва на добро настроение, след като се изнесе от квартирата и се премести при Камелия. Съвместният живот обаче ще предложи известни предизвикателства за двамата влюбени и тяхната връзка. След провала на първата им среща Рая се настройва за нова вечеря с родителите на Светльо. В същото време Симона все още не е взела решение за себе си, защото не може да се свърже с Дани. Какви обрати предстоят за героите в риалити сериала? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay