Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова са изправени пред нови изпитания и предизвикателства. В епизода тази вечер Симона ще научи кой е бащата на нейното дете, не е сигурно обаче, че тестовете за бащинство ще отговорят на нейните очаквания. Въпреки всичко София ще бъде стабилна опора в тази деликатна за Симона ситуация. 

Междувременно Коко ще отправи любопитно предложение към Боби, което може да допринесе за новия имидж на неговия бар. Развитие претърпяват също отношенията между Митко и Камелия, а Рая осмисля раздялата със Светлин. В същото време в квартирата отново се нанася Стела, която е добре посрещната от всички с изключение на Сабина.

Дали обаче Стела не е замислила още интриги и предстоят ли нови обрати? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay