ПРОМЯНАТА с първа награда в конкурс за социална отговорност на форум на бизнес лидерите

 

Награда за "Нова Борудкастинг Груп" и за най-голямата ни социално отговорна инициатива - "Промяната". На 13-ото издание на Годишните награди за отговорен бизнес Нова бе отличена в категория „Инвеститор в обществото”. 

 

Вече 2 години "Промяната" работи заедно с фондация "Reach for Change" и с едни от най-вдъхновяващите социални предприемачи в страната. През тази година инициативата ни успя да помогне на 545 деца, а за следващата година има амбицията да достигне до 1000.

 

Highslide JS
 

Държавният глава връчи призовете в категорията „Инвеститор в обществото“.

 

Втора и трета награда за „Инвеститор в обществото“ президентът връчи на „Райфайзенбанк България“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД.

 

"Вие сте социално отговорни, иновативни и показвате, че и големите, и малките могат да допринесат чрез доброволчество, дарителство и социалноотговорна дейност", обърна се президентът Плевнелиев към представителите на отговорния бизнес в България.

 

"Всички ние сме част от клуба на тези, които вярваме, че България може да бъде добро място за правене на бизнес", заяви президентът Росен Плевнелиев на церемонията за връчването на Годишните награди за отговорен бизнес за 2015 г. на Българския форум на бизнес лидерите.

 

Конкурсът отличава компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и се провежда за тринадесета поредна година.