Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следвашата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица сцената на най-щедрото телевизионно шоу отново се препълни с късметлии дошли да получат чекове за страхотните си печалби от билетите и лото игрите на Национална лотария. Най-големият сред тях се казваше  Александър Мускуров от град София. Той е спечелил ТОП печалба в размер на 250 000 лева от билета „КЕШ х 20“.

200 000 лева печалба от билета „Лото +“ пък е спечелила Галина Генова от град Бургас. Чекове за шестцифрени печалби от билети на Национална лотария получиха още трима участника. Това бяха Деян Бонев от село Мартен, който е спечелил 100 000 лева от билета „МЕГА ПАКЕТ“ , Цветелина Денева от град Добрич, която също е спечелила 100 000 лева, но от билета „Monte Carlo Рулетка“ и Максим Люцканов от град София, който е играл с билет „Златните Пирамиди“ и също получи чек на стойност 100 000 лева. Борислава Димова от град Бургас си е спечелила 50 000 лева от билета „Лото +“. Билетът „Лото +“ е донесъл страхотна печалба и на Роза Чарова от град Петрич. Тя си е спечелила 20 000 лева. Милена Петрова от град София е играла с билет „МЕГА ПАКЕТ“ и си е спечелила 10 000 лева. Чек за 10 000 лева, но от билета „Лото +“ получи и Борислав Димов от град Ловеч. Билетът „Бинго Лото“ носи печалба от 10 000 лева на Ива Петрова от град Лом. Играта „Лото 6 от 47“, с която всеки ден имате шанса да станете милионер с прекрасна нова къща и спортна кола е донесла на Минчо Колев от град Бургас печалба в размер на 10 000 лева. Венцислав Танковски от град Койнаре е спечелил 10 000 лева от „Златната 7“. 6 000 лева от най-новата лото игра „Големият Джакпот“ е спечелил Николай Стоянджиков от град София.

Начо Начов от град Айтос е играл с билет „Перфектният подарък“ и си е спечелил 5 000 лева. 5 000 лева, но от билета „Златните пирамиди 2“ са спечелили Румен Кехайов от град Златоград и Димитър Щирков от град Варна. Билетът „Перфектният подарък“ е донесъл печалба в размер на 5 000 лева на Райко Иванов от град Аксаково. Четирима късметлии са си спечелили по 5 000 лева от билета „Лото +“. Това са Асен Михайлов от град Кнежа, Анка Георгиева от село Рогош, Димитър Тошев от село Хаджиево и Петко Славов от град Бургас. Златина Христова от град Сливен пък е играла с билета „Monte Carlo Рулетка“ и също си е спечелила 5 000 лева. По 5 000 лева, но от билета „Златната 7“ са си спечели други четири участника . Това са Галина Вълкова от град Бургас, Зина Стаматова от град Сливен, Марин Самунев от град София и Асен Терзиев от град Смолян. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Камен Николов от град Варна, който бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Вие също имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следвашата събота от 19.30 ч. по Нова.