Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица водещите на най-щедрото телевизионно предаване  Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на 26 късметлии, спечелили големи печалби от игрите на Национална лотария.

Най-голямата късметлийка сред тях беше Димитринка Нешева от град Бургас. Тя е спечелила ТОП печалба в размер на 250 000 лева от билета „Бинго Лото“. „Чувството е уникално. Пожелавам на всички да вярват, рано или късно късметът ще се усмихне и на тях“, сподели Димитринка пред  екипа на Нажионална лотария. 200 000 лева от билета „Перфектният подарък“ пък е спечелила Надка Банчева от село Владимирово. Чекове с шестцифрени печалби получиха още двама късметлии. Станко Станков от град Кубрат е играл с билета „Златните пирамиди 2“, който му е донесъл печалба в размер на 100 000 лева, а Ивайло Мицов от град Русе се е доверил на билета „Лото +“ и също е спечелил 100 000 лева. 

Десислава Георгиева от град Варна и Красимира Крумова град Долни Дъбник също са спечелили страхотни печалби от билета „Златните пирамиди 2“. Комбинацията от билет и късмет им е донесла по 50 000 лева. 50 000 лева, но от билета „Лото +“  е спечелил и Анастас Анастасов от град София. Билетът „Лото +“ се е оказал доста късметлийски и за Татяна Касова от град Момин Проход. Тя си е спечелила 50 000 лева. Камелия Начева от град Благоевград пък се е доверила на билета „Бинго Лото“ и също не е сбъркала. Късметът й е донесъл 10 000 лева. По 10 000 лева, но от билета „Златната 7“ са спечелили и Анна Димитрова от село Кортен и Цветан Цветанов от град Червен Бряг. Манол Петров от град Бургас е играл с билет „МЕГА ПАКЕТ“ и също си е спечелил 10 000 лева. 10 000 лева отиват и към град Добринище, благодарение на билета „Лото +“. Късметлийката, която си ги е спечелила се каза Марияна Попова. 

Мусин Алиш от село Калипетрово е спечелил 5 000 лева от билета „КЕШ х20“. Николай Георгиев от град Айтос е играл „Големият джакпот“ и си е спечелил 5 000 лева. Петима късметлии са си спечелили по 5 000 лева от билета „Златната 7“. Това са Йордан Банков от град София, Светлозар Кръстев от село Мартен, Ангел Стоицов от град Септември, Христина Митева от град Стара Загора и Господинка Ташева от град Симеоновград. Хюсеин Хюсеинов от село Речица,  Николета Цветанова от град Своге, Йорданка Коюва от град Батановци и Анастасия Златева от гр. София също са си спечелили по 5 000 лева. Късметлийският за тях билет е бил „Лото +“. Билетът „Златните пирамиди“ е донесъл по 5 000 лева и на други две участнички – Тошка Ангелова от град София и Красимира Тиролска от  град Пловдив.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.