Тази вечер от 22.00 ч. по Нова не пропускайте стотния епизод на първия риалити сериал за живота в големия град

Първият риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” ще зарадва зрителите със стотния си епизод тази вечер от 22.00 ч. по Нова, когато предстоят нови изпитания за приятелите в квартирата. 

След събирането миналата вечер всички усещат умора на сутринта. София съветва Боби да се извини на родителите на Лили за поредното недоразумение, което провокира. Дали двамата ще останат заедно, въпреки че отново се разминават в очакванията си?

Междувременно Галя все още не е готова да прости на Бранко, a Стела е сломена след провалa на партито, на което я покани Марго. Освен това пред нея стои казусът да върне роклята, която струва 900 лева. Дали Коко е човекът, който ще помогне на Стела в тази ситуация? И готови ли са приятелите да приемат всички нови изпитания? 

Не пропускайте епизод 100 на „София – Ден и Нощ” тази вечер, следете риалити сериала от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay