Шеф Манчев ще представи рецепта за съвършени „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Шеф Манчев ще представи рецепта за съвършени „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Необходими продукти – 1 бр. хладнокръвен мъж, 2 бр. огнени жени, 1 кг лют македонски нрав и порция „Картоф фламбе”. 

Градът се намира в близост до гръцката граница и в последните години туризмът и бизнесът там са в разцвет. Сандански се радва на български, македонски и гръцки туристи. Заради кризата работата постепенно намалява, а поръчките са все по-скромни. Това е и причината собственичката на механа „Еделвайс” да се обърне към шеф Манчев за помощ, преди да е станало прекалено късно.

Екипът на предаването ще попадне в истинско женско царство, управлявано от Руми с помощта на дъщерята Катя, лютата готвачка Ади и сервитьорката Алекс. Тясната кухня се компенсира от огромното меню и огнения характер на македонските девойки. 

За първи път в професионалната си кариера той ще се изправи пред кулинарния шедьовър „Картоф-фламбе”, чиято тайна е фламбирането на стъклената купа, а не на ястието. Ще изгори ли Манчев в опитите си да укроти опърничавите македонки, или ще успее да върне хладния разум в женското царство – гледайте „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

Следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.