Шеф Манчев с нова невъзможна мисия в Ямбол в „Кошмари в кухнята“ този четвъртък от 21.00 ч. по Нова

Шеф Манчев ще попадне на най-авангардната пицария в кариерата си в „Кошмари в кухнята” този четвъртък от 21.00 ч. по Нова. Там най-поръчваното в менюто са свинските уши, а в доматената супа единственият натурален продукт е водата.  Какво ще покаже мениджърският одит на кулинарния спец в Ямбол и каква ще е препоръката за реформи - гледайте в новия епизод на „Кошмари в кухнята” утре вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ресторант „Pizza Rock” се намира в центъра на града, простиращ се около двата бряга на река Тунджа. Трима приятели от детството Явор, Вилин и съпругата му Габриела отварят ресторанта преди шест месеца. Момчетата работят от 16-годишни в ресторантьорския бизнес като бармани и сервитьори. Решават, че е дошло време да се захванат със собствен бизнес. След успеха на заведението им в комплекс „Слънчев бряг“, решават да отворят пицария в родния си град. Последните три месеца обаче успяват само да плащат сметките и заплатите.

Приятелите влагат спечелените си пари в заведението и правят сериозна инвестиция в построяването на зимна шатра в градината, за да си създадат условия за работа през зимата. Подобен размах липсва в кухнята. Кулинарният и мениджърски одит на Манчев установява, че кухня с 2 фритюрника, 2 котлона,  1 пещ и 5 готвача не може да поеме 150 места. Най-поръчваното в менюто са свинските уши, а в доматената супа единственият натурален продукт е водата.

Какви реформи ще предприеме Манчев и ще бъдат ли приети от мениджмънт и клиенти, гледайте в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ от Ямбол тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.