Гледайте кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Социологът Мира Радева и мъжът до нея – бизнесменът Ивайло Станчев, ще се развихрят в кухнята на „Черешката на тортата” по NOVA. Домакините ще поднесат вечеря като за крале на финала на седмицата, в която в кулинарното шоу се представят звездни двойки. 

В „На кафе” домакините разказаха, че са се чувствали много добре в компанията на останалите участници – Иван Лечев и Жени Александрова-Лечева, Биляна Йотовска и Димитър Димитров, Мария Гроздева и Валери Григоров, Ренета Чавдарова и Деян Веселинов. „Изпитахме огромно удоволствие и се радваме, че участвахме и открихме нови приятели благодарение на предаването”, подчертаха Мира Радева и Ивайло Станчев. В кухнята на „На кафе” звездната двойка в аванс приготви едно от ястията, с които ще се представи в кулинарното шоу – патешко магре с фламбирани плодове. 

Още какви ястия включва менюто? И каква ще бъде оценката на шеф Манчев за представянето на звездните двойки тази седмица? 

Гледайте „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.