Над 30 хиляди останаха без дъх на Националния стадион "Васил Левски"

„Арсенал” ликува в София след феноменален сблъсък с „Лудогорец”. Над 30 хиляди останаха без дъх на Националния стадион „Васил Левски” късно снощи по време на втората среща между двата отбора.

Българските шампиони имаха всички шансове да достигнат до победата с два ранни гола, но в крайна сметка загубиха двубоя от Шампионската лига с 2:3. 

По темата

След първия си сблъсък на български терен „Арсенал” ликува. Артилеристите отстреляха противника в последните минути, което направи победата още по-сладка.

Емоциите в редиците на гранда от Лондон не бяха помрачени и от забраната да влизат на стадиона с артикулите на отбора. Любимите червено-бели фланелки и шалчета феновете замениха с коледни шапки на трибуните. Други, напук на проверките, намериха начин да подкрепят любимия отбор с любимия екип.

До последно обаче момчетата от „Лудогорец” държаха със затаен дъх феновете на „Арсенал”.

В другата агитка радостни възгласи нямаше, но имаше удовлетворение от добрата игра и от научения урок от Лондон.  За да подкрепи своя отбор, всеки се беше подготвил подобаващо.

На финала дойде и равносметката с вечния спор кой кого подкрепя. Все пак за 90 минути смелият „Лудогорец” успя да притаи дъха на феновете от острова, а „Арсенал” ликува със стотната си победа в Шампионската лига.