"Дневникът на Мишо" вече е в книжарниците, а специална среща с актьорите очаква феновете в София на 5 ноември

Специалният сезон на хитовия уеб тийн сериал "Не така, брат" – "Големият взрив" щурмува Vbox7.com от днес. След като поредицата направи истински фурор в онлайн пространството и социалните мрежи с първите си два сезона, първият епизод от новия специален сезон от продуцентите 7Talents ще разбули мистерията около Мишо и Виктория. За феновете има добра, лоша новина и една специална изненада. Добрата вест е, че упоритите опити на гения дават положителен резултат, защото с Вики са гаджета от два месеца, а лошата e, че ги дели разстояние от над хиляда километра, защото тя заминава за Берлин, а там ще се срещне със стара любов. 

Най-чаканата книга от тийнейджърите в последните месеци вече е тук, защото "Дневникът на Мишо" от издателство Сиела от днес акостира в книжарниците, с амбицията да се превърне в истински тийн бестселър. Първите закупили безценния наръчник за тийнейджъри могат да се срещнат с любимите си актьори и да вземат автографи от тях по време на специална фен среща с "Не така, брат" на 5 ноември от 14.00 ч. в Mall of Sofia.  

По темата

Чаровната Михаела Велкова е още един сюрприз и най-новата звезда в "Не така, брат", а от днес във Vbox7.com тя влиза в ролята на Ива, новото популярно момиче в класа, което се оказва сродната душа на Мишо. Кого ще избере Мишо – ексцентричната Блага или красивата Ива? Как се развива отворената връзка на Дидо и Беатрис? Отговорите ще откриете в специалния сезон на "Не така, брат" – "Големият взрив".   

Абонирай се за "Не така, брат" – "Големият взрив" всяка сряда в 16.00 ч. във Vbox7.com
Следи новини за "Не така, брат" – "Големият взрив" във Facebook и Instagram