Мино откри своята двойничка по време на специална среща със стотици фенове на "Не така, брат" този уикенд

Книгата "Дневникът на Мишо" е най-новият хит сред тийнейджърите и феновете на първия уеб тийн сериал у нас "Не така, брат". Стотици почитатели през уикенда доказаха, че екипът на 7Talents отново печели любовта на най-взискателната публика – младата аудитория. Онлайн феноменът "Не така, брат" регистрира впечатляващите 10 милионa гледания във видео платформите и светкавичен успех до този момент. Само няколко месеца след старта на сериала, почитателите вече се радват на книгата по мотиви от първите два сезона от поредицата – "Дневникът на Мишо", която очаква всички тийнейджъри и техните родители в книжарниците от издателство Сиела.

Още снимки от срещата с феновете вижте в галерията ТУК

Главното действащо лице на снимачната площадка на "Не така, брат" Мино Караджов, който се превъплъщава в ролята на гениалния Мишо, откри своята двойничка на специална среща с феновете през изминалия уикенд в Mall of Sofia. По време на събитието актьорите Мино Караджов, Надя, Иван Тишев, Михаела Велкова и Ана-Мария прекараха часове наред, в компанията на над 400 верни почитатели. Новите "онлайн идоли" у нас раздаваха автографи, снимаха се с почитателите си и отговаряха на въпросите им. Това е и първото събитие, в което участие взима новото лице в сериала – Михаела Велкова, която влиза в ролята на новата ученичка в класа – Ива. 

По темата

Междувременно специалният сезон на "Не така, брат" с името "Големият взрив" се радва да обещаващ старт и хиляди гледания във Vbox7.com и официалните канали на продукцията. Сезонът включва десет епизода, които онлайн потребителите могат да следят във Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. до края на годината. Всяка събота по едно специално видео в официалния канал на уеб сериала ще очаква запалените почитатели, а голяма част от темите ще бъдат базирани на текстове от книгата "Дневникът на Мишо".

Ексклузивни кадри от снимачната площадка, специални, видеоклипове, лайв чатове и информация от кухнята на "Не така, брат" могат да бъдат намерени в официалната Facebook страница на уеб сериала

Абонирай се за "Не така, брат" – "Големият взрив" всяка сряда в 16.00 ч. във Vbox7.com
Следи новини за "Не така, брат" – "Големият взрив" във Facebook и Instagram