Медията предлага най-актуалните гости и коментатори в изборната неделя

В деня на избора на "Новият първи" NOVA ще покаже най-актуалните новини, теми, гости и коментатори в програмата си през целия ден. В деня на балотажа за президент на България, 13 ноември, извънредни емисии на Новините на NOVA очакват зрителите, за да следят хода на изборния ден.

Снимки от изборното студио на NOVA може да видите ТУК

Тандемът с най-голям опит в отразяване на избори Ани Цолова и Виктор Николаев ще води най-голямото изборното студио у нас "Новият първи" от 18.00 ч. живо от НДК. Кулминацията в ефира на медията ще настъпи в 20.00 ч., когато ще разберем резултатите от вота на България. Зрителите ще видят първите реакции от политическите щабове, както и първи коментари на живо от техните пресконференции. 

NOVA ще представя ключовите моменти от деня на балотажа чрез всички свои платформи, в ефир и онлайн и ще даде възможност на зрителите да следят избора в реално време. Разследващият екип на NOVA ще следи за изборни нарушения, а зрителите могат да изпращат своите сигнали за нередности в "Моята новина" на nova.bg/mynews. NOVA е единствената частна телевизия, която и тази година работи с двете най-авторитетни социологически агенции Алфа Рисърч и Галъп. Социологическите данни ще бъдат представени в мултимедийното изборно студио – с визуални ефекти и графики. 

Най-актуалното от изборния ден може да бъде проследено и онлайн – в сайта Nova.bg, в канала на Новините на NOVA във Vbox7.com и в YouTube, както и в социалните медии Facebook и Twitter. Радио NOVA NEWS също ще отразява случващото се на честота 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.