90-годишната актриса е вдигнала висока температура, което за възрастта й е опасно

Италианската звезда Джина Лолобриджида, която скоро ще стане на 90 години, беше приета в римска болница с тежка бронхопневмония.

„Дявол да го вземе, това не трябваше да се случва“, коментира актрисата.

Според в.“Кориере дела сера”, цитиран от в. „24 часа”, Лолобриджида е била приета заради високата си температура, която на нейната възраст може да се окаже фатална.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА АКТРИСАТА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Здравословните проблеми на звездата започнали след Коледа и се усложнили в последните дни. За Лолобриджида се заговори през последните години и във връзка с предполагемия й брак с 46-годишния испанец Хавиер Ригау, който се оженил за нея задочно и без личното й присъствие в Испания.

През септември 2016 г. римската прокуратура поиска 8 месеца затвор за Ригау за измама. Правосъдието го обвини, че чрез трикове е успял да заблуди и измами актрисата и да подпише брак с пълномощно от нея пред испански нотариус.

Джина Лолобриджида влиза в голямото кино в края на 40-те години на миналия век и веднага се превръща в секссимвол и звезда. Играла е с повечето известни италиански и американски актьори, участвала е в продукции на най-добрите режисьори на своето време.

В интервю за “24 часа“ Лолобриджида призна преди време, че смята „Козият рог“ на Николай Волев за един от най-хубавите филми, които е гледала в живота си.