Не спират сравненията между сегашния и предишния американски президент

След като приключи официалната визита на американския президент Доналд Тръмп в Израел, медиите не спират да сравняват поведението му с това на Барак Обама при последното му посещение в еврейската държава. 

ВИЖТЕ НАЙ-КУЛТОВИТЕ ГАФОВЕ НА ТРЪМП ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ

По темата

Най-голямо впечатление прави разликата в това, което те са написали в книгата за посетители в мемориалния комплекс Яд Вашем в Ерусалим.

КАК "ДОНАЛД ТРЪМП" ОПИСВА МЕСТАТА, КОИТО Е ПОСЕТИЛ, ВИЖТЕ ТУК

Мемориалът е построен през 1953 година в памет на жертвите на Холокоста и е посещаван всяка година от над един милион души. 

10 факта за живота в Белия дом (ВИДЕО+СНИМКИ)

В книгата за посетители Тръмп е написал само: "Огромна чест е да бъде тук с всички мои приятели. Страхотно е и никога няма да го забравя". 

През 2008 година, когато посети мястото, Барак Обама написа:

“Признателен съм на Яд Вашем и на всички, които са създали и които поддържат това впечатляващо място. Във времена на големи опасности и обещания, на войни и съперничество, ние сме благословени да имаме такова въздействащо място, което да ни напомня на какво е способно злото и на какво е способен човекът, за да се изправи след трагедията и да изгради наново своя свят. Позволете на децата ни да дойдат тук, за да познават историята, за да могат и те след това да извикат "Никога отново". Нека помним тези, чийто животи бяха отнети, не само като жертви, но и като човешки същества, обичали и мечтали като нас, които са се превърнали в символи на силата на човешкия дух".  

Бившият фотограф на Белия дом също не спира да сравнява поведението на Обама и Тръмп в идентични ситуации. Вижте: 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.