Героите са близо до щастливата развръзка, но неочаквани изненади ще ги изправят пред нови изпитания

Обрат в полза на щастлива развръзка ще представи най-новия епизод на уеб сериала "Следвай ме". След множество перипетии, онлайн битки и напрежение героите май са на път да открият истинското щастие. Какво ще преобърне отношенията в сериала, разберете в най-новия епизод на "Следвай ме".

След като Бела е отстранена от училище, заради разправиите й със съученичката й София, неочаквано нейното наказание е отменено и тя се завръща в класната стая. Оказва се, че пръст в това има София, която се среща с директора на училището и поема вината за случилото се. Изглежда, че враждата между двете момичета е на път да приключи и всичко най-накрая ще се подреди, а съвсем скоро предстои и рожденият ден на Бела. Вълнението обзема всички - най-вече приятелите й Петя и Петьо, за които се оказва доста трудна задача да скрият чувствата си. И докато тайно организират парти изненада за рождения ден на Бела, истината за отношенията между двамата ще излезе наяве.

Междувременно уж нищо неподозиращата Бела ще използва случая, за да покани на купона и доскорошните си врагове – София и компанията й, както и съквартирантката си Жана. Точно когато всичко върви перфектно, на партито се появява бившият приятел на Бела. Как ще реагира тя на тази изненада, вижте в най-новия епизод на "Следвай ме".

Очаквайте финалния епизод на уеб поредицата в четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.