Снимките са споделени от десетки потребители на Facebook

Шофьор на училищен автобус трогна хиляди с неочакван жест. Труди Серес работи в американския град Уокешо, щата Уисконсин, и всяка сутрин кара десетки деца до едно от началните училища. 

ХОЛИВУДСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ И ТЕХНИТЕ КУКЛИ-ДВОЙНИЦИ (ГАЛЕРИЯ)

Една сутрин малчуганите я видели как плете на една кука и решили да проверят дали тя може да изработи нещо малко по-нестандартно. Труди веднага приела предизвикателството и се съгласила да изпълни всяко тяхно желание.

Някои от децата поискали неща като плетени сладоледи и бейзболни топки, а други предпочитали да видят дали тя може да изплете играчки с образа на техни любими анимационни герои. 

СНИМКИ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ С ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ - ХИТ В ИНТЕРНЕТ (ГАЛЕРИЯ)

В крайна сметка тя успяла да удовлетвори почти всички желания. Създала 34 прекрасни играчки и ги подарила на децата, а те направо се влюбили в тях. Някои от децата прегръщат новите си играчки преди да заспят, други - дори ходят на църква с тях, а трети не искат да се разделят с подаръка си от Труди, дори когато пътуват извън града с родителите си. 

МЕЧО ПУХ НА 90: ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА ИСТИНСКОТО ПУХКАВО МЕЧЕ (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Труди споделя, че е изключително щастлива, че мъничките й подаръци значат толкова много за децата. Снимките на учениците и играчките, които тя публикува във Facebook, вече са споделени от десетки потребителите на социалните мрежа, а редица американски медии разказаха историята за прекрасния й жест.

Вижте малка част от играчките!

Редактор: Мариана Конова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.