Снимките й вече са видени от милиони хора по целия свят

23-годишна красавица от САЩ преобрази протезата си и публикува вдъхновяваща поредица от снимки. Кадрите вече са видени от милиони хора по целия свят. 

СНИМКИ ОТ ПЪТУВАНЕТО НА КРАСАВИЦАТА ИЗ ЕВРОПА ВИЖТЕ ТУК

Заради заболяване Девън Галахър изгубила част от десния си крак, когато била само на четири години. След като тя завършила висшето си образование, тя си намерила работа във фармацевтична компания. Тъй като имало няколко месеца до първия й работен ден, 23-годишното момиче решило да прекара четири седмици и половина, обикаляйки из Европа. 

Преди да замине, тя сменила протезата на десния си крак с друга, покрита с материал, много приличащ на черна дъска, по който лесно може да се пише. Така тя можела да напише името на мястото, в което се намира, върху изкуствения си крак. След края на пътуването, Девън публикувала някои от най-красивите си снимки в социалните мрежи, а скоро прекрасните кадри започнало бързо да се копират и споделят. 

Това обаче изобщо не е първият път, в който нейни снимки стават популярни в мрежата. Снимка от дипломирането й също привлече вниманието на хиляди. Ето я: 

Usually I'd say decorating graduation caps are dumb but

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес