Мъжът ѝ забравил, че има имоти за 10 млн.

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка притежава имущество на стойност най-малко 66 млн. долара, става ясно от подадените от нея документи, разкриващи финансовото ѝ състояние. 

По темата

Миналата година тя е спечелила 13,5 млн. долара, в това число над 2,4 млн. долара от новия хотел "Тръмп", който се намира до Белия дом и който стана причина главни прокурори да подадат иск срещу баща й в съда. Те обявиха, че в хотела са настанявани правителствени представители при посещения в САЩ, като така Тръмп е "получил милиони от чужди правителства". 

Съпругът на Иванка Джаред Къшнър, който е високопоставен съветник на Тръмп, коригира документите, след като ги подаде. Той призна, че случайно е пропуснал да съобщи, че притежава над 70 имота на обща стойност най-малко 10,6 млн. долара. 

В средата на юни Доналд Тръмп декларира доход от 288 млн. долара за миналата година, в това число близо 20 млн. долара от хотела до Белия дом, отворен през септември 2016 г. Доходът му идва от 565 компании и организации. Президентът декларира и задължения в размер на 315 млн. долара.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.