Вижте историята на богатата наследница в снимки

Много преди да се сдобие с кабинет в Белия дом, Иванка Тръмп попада под светлините на прожекторите. Практически тя е била обект на внимание от самото си раждане.

10 снимки, които Тръмп и дъщеря му не искат да виждат (ГАЛЕРИЯ ТУК)

От бебе Иванка е обградена от разкош, но не е глезена. Родителите й подаряват блестящо образование в престижни училища. Венец на обучението й е бакалавърската степен по икономика от университета в Пенсилвания, който завършва с отличие.

Сравниха Мелания Тръмп с Джаки Кенеди и принцеса Даяна (ВИДЕО+СНИМКИ ТУК)

Иванка покорява модния подиум, но продължава кариерата си с епизодични роли в сериали, след което постъпва в компанията на баща си. Известно време почти не си тръгва от работа, но се справя с чест. На 26-годишна възраст тя получава поста вицепрезидент на концерна на Тръмп.

Иванка Тръмп ще получи кабинет в Белия дом (СНИМКИ ТУК)

Създава собствена марка – Ivanka Trump, и пуска на пазара чанти, обувки, парфюми и дрехи. Моделите на дрехите й са за делови жени, каквато е тя самата – рокли с изчистена кройка, костюми с панталони, поли, блузи и аксесоарите към тях.

10 факта за живота в Белия дом (ВИДЕО+СНИМКИ ТУК)

Настоящата й позиция на дъщеря на американския президент обаче я прави толкова интересна за обществото, колкото не е била никога досега.

ОЩЕ СНИМКИ НА ИВАНКА ТРЪМП ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Освен възможностите, които винаги е имала като наследник на богата фамилия, от няколко месеца насам Иванка получи шанс да се докаже не само в модния бизнес, но и в политиката.

Младата годеница на новия финансов министър на САЩ - в мъжко списание (СНИМКИ ТУК)

Публичният образ на Иванка е част от печелившата й стратегия, тя иска американците да виждат в нейно лице съвременна и успяла жена.Очевидно Иванка успява, защото й се възхищават и бизнесмени, и обикновени момичета, които признават, че искат да са като нея.Както каза приятел на семейството на Иванка и мъжа й, „може половината американци да мразят, а другата половина да обичат Доналд Тръмп, но Иванка е обичана от всички”.

Мелания – новата стопанка на Белия дом (СНИМКИ ТУК)

И в политиката, и в модата Иванка е на страната на консерваторите. Всеки елемент от нейния образ – от острите носове на обувките й до последното косъмче на идеално гладката й прическа, отговарят на образа на съвременна успешна бизнес дама. Най-дръзкото, което си позволява в облеклото, е да носи червено и понякога флорални мотиви, които размекват сърцата на обикновените американци.

Американското издание „Time” събра живота на Иванка Тръмп в снимки. ВИЖТЕ ГИ В ГАЛЕРИЯТА ТУК.

Редактор: Маргарита Стоянчева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.